Daar ben jij

14 maart 2019

Debuut zoekt collega's. Goede en leuke collega's. Maar waar wij het zat zijn dat bijna iedereen nieuwe werknemers benaderd met termen als ‘horecatoppers en -tijgers’.

Debuut zoekt collega’s. Goede en leuke collega’s. Maar waar wij het zat zijn dat bijna iedereen nieuwe werknemers benaderd met termen als ‘horecatoppers en -tijgers’, willen wij mensen aanspreken op een directe manier waar ze zichzelf (of een van hun vrienden) echt in kunnen herkennen.

Dit doen wij met onze kenmerkende types, die misschien niet direct het perfecte plaatje lijken door hun kenmerkende trekken. Soms komen ze in o-zo-ongemakkelijke situaties terecht. Maar de gasten? Die vinden ze geniaal.

Dus, maak jij het graag gezellig en flirt je wat voor de fooi, maar ga je soms net iets te ver? Of werk je soms wat traag, maar zet je daardoor wel de meest Instagram-waardige cocktails neer? Misschien herken jij jezelf al? Mooi!

Typische karakters

Elk horecateam heeft wel een aantal typische karakters rondlopen; denk aan een perfectionist, een lomperd of een echte vakidioot van een chef. En deze laten wij zien in een reeks mini-verhalen. De verhalen vertellen we via video’s op social media, posters in restaurants en de vakbladen. Alles heeft een deelbaar karakter. Kandidaten of vrienden kunnen on- en offline delen via bijvoorbeeld WhatsApp of ansichtkaarten.

Wij zoeken jou

Afwassers, Assistent-Bedrijfsleiders, Barmedewerkers, Barista’s, Bedrijfsleiders, Chefkoks, Floormanagers, Manusjes, Medewerkers Bediening, Medewerkers Keuken, Nachtwakers, Souschefs, Schoonmakers, Zelfstandig Werkend Koks en meer…

Kom jij ons imperfect-perfecte team versterken?

Bekijk alle vacatures & types op: www.vacaturesindehoreca.nl/

  • Deel: