De charmeur

Daar ben jij. De gladde janus. De charmeur. Jij. Die soms– iets te ver gaat. Jij. Die het altijd iedereen naar zijn zin maakt.

 

 

Snap jij als geen ander hoe je tafelgasten een geweldige avond kan bezorgen? Een vlotte babbel, een betoverende glimlach… Jij hebt het allemaal in huis! Als onze nieuwe #MedewerkerBediening doe jij alles voor dat extra beetje fooi. Bekijk de vacature, app met onze medewerkers of solliciteer direct.

Échte fooiboy posities

#hoedan

Zo werkt solliciteren bij Debuut

Dien je sollicitatie in

Solliciteer binnen een paar seconden via de juiste button. Je ontvangt meteen een bevestiging als wij hem goed ontvangen hebben.

Wij gaan meteen voor je aan de slag

Wij nemen je sollicitatie in behandeling en je ontvangt binnen 2 dagen een reactie van ons.

Kom bij ons op gesprek

Laten we kennismaken om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Join the club!

Als de match er van beide kanten is gaan we ervoor!

#wiezijnwij

Werken voor Debuut

Debuut is een onderneming die zich al 35 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecagelegenheden door heel Nederland. Wij zoeken horecatalenten met passie voor hun vak en een gastgerichte instelling. Als je kiest voor DEBUUT, kies je voor een enerverende baan. Er zijn diverse mogelijkheden: van parttime tot fulltime, van leerling tot leidinggevende. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop kansen om jouw droom-horecabaan te vinden.

Lees meer over Debuut