De lomperd

Daar ben jij. De lomperd, de onhandige. Jij, die wel eens wat laat vallen.

Jij. Die zich er op een of andere manier altijd uit redt.

Een warm welkom geven. Een proefglaasje aanbieden. Een lekkere woordgrap aan tafel. Soms per ongeluk je dienblad laten vallen… Maar vervolgens o-zo-creatief met oplossingen. Zie jij jezelf al rondlopen als onze nieuwe #bedieningsmedewerker? Bekijk de vacatures, app met onze medewerkers of solliciteer direct.

Échte lomperd posities

  • Medewerker Bediening

    Fulltime en Parttime
    Den Haag

    Daar ben jij.....ons nieuwe horecatalent met karakter!Medewerker Bediening is niet zomaar een rol. Jij kunt het bezoek van onze gasten maken of breken. En dus ook onvergetelijk maken! In de…

    Meer info

#hoedan

Zo werkt solliciteren bij Debuut

Dien je sollicitatie in

Solliciteer binnen een paar seconden via de juiste button. Je ontvangt meteen een bevestiging als wij hem goed ontvangen hebben.

Wij gaan meteen voor je aan de slag

Wij nemen je sollicitatie in behandeling en je ontvangt binnen 2 dagen een reactie van ons.

Kom bij ons op gesprek

Laten we kennismaken om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen.

Join the club!

Als de match er van beide kanten is gaan we ervoor!

#wiezijnwij

Werken voor Debuut

Debuut is een onderneming die zich al 35 jaar bezighoudt met het beheer en de ontwikkeling van horecagelegenheden door heel Nederland. Wij zoeken horecatalenten met passie voor hun vak en een gastgerichte instelling. Als je kiest voor DEBUUT, kies je voor een enerverende baan. Er zijn diverse mogelijkheden: van parttime tot fulltime, van leerling tot leidinggevende. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop kansen om jouw droom-horecabaan te vinden.

Lees meer over Debuut