Debuut Horeca Academy biedt horecamedewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen

11 juli 2019

Leer op de academy o.a. hoe je leiding moet geven aan een vestiging en hoe je ervoor zorgt dat de omzetdoelen behaald worden vanuit het oogpunt van een bedrijfsleider.

Eerste lichting van nieuwe horecavakopleiding studeert af in juli 2020

Debuut lanceerde in januari 2019 de Debuut Horeca Academy. Hier krijgen horecamedewerkers de kans om een erkend MBO niveau 4 diploma te halen en zich verder te ontwikkelen. Er is een nieuwe instroom in januari 2020 waarvoor potentiële studenten zich vanaf september 2019 kunnen inschrijven. De leerlingen, die in januari van dit jaar begonnen aan hun opleiding tot manager/bedrijfsleider, krijgen in juli 2020 hun officiële diploma. De zeventien studenten zijn straks de eerste lichting afgestudeerde aspirant bedrijfsleiders van de nieuwe horecavakopleiding van Debuut.

Vakopleiding voor ambitieuze medewerkers

Debuut Horeca is altijd op zoek naar goede en ambitieuze collega’s om hun uitgebreide horecateam te versterken. Het bedrijf zoekt vooral naar opvallende en gemotiveerde doeners, ook als die niet direct in het geijkte plaatje passen. Om deze mensen te motiveren en tevens bestaande werknemers de kans te geven om zich te ontwikkelen, besloot Debuut om begin 2019 een eigen academie te starten. De eerste groep van zeventien studenten leert onder andere over leiding geven aan een vestiging, het behalen van targets, marketing en administratie, omgang met personeel, inkoop en zorg voor kwaliteit.

Debuut Horeca Academy

Naast vaste blokken binnen het opleidingstraject, geeft de academie een eigen Debuut-sausje aan de studie. Zo komen alle belangrijke beleidsrichtlijnen van Debuut aan bod, worden door ervaren collega’s, zoals door de inkoper en financieel directeur, de kneepjes van het vak geleerd en zijn er gastcolleges van experts binnen Debuut. Ook gaan leerlingen op werkbezoek bij vaste leveranciers. De opleiding aan de academy, die anderhalf jaar duurt, wordt voor elke student door Debuut gefinancierd en kan deels onder werktijd worden gevolgd. Vanaf september kunnen nieuwe leerlingen zich inschrijven en vanaf januari kunnen zij van buitenaf instromen, of kunnen beginnende krachten bij Debuut een traject werken/leren volgen.

Meer informatie over de opleiding, of wil je je inschrijven? Klik hier.

  • Deel: