Junior Recruiter

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 16 - 24 uur
  • Contract Parttime

Junior Recruiter

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 16 - 24 uur
  • Contract Parttime
The Golden
match
You are:

Enthousiast en communicatief

Niet bang om te bellen en kandidaten vragen te stellen

Accuraat en resultaatgericht

Nederlandssprekend en in ieder geval op beschikbaar op woensdag, vrijdag en zaterdag

You get:

Een goed salaris, het uurloon is € 16,20

Een eigen laptop & mobiele telefoon

Elke dag een heerlijke lunch en een gezellige werkplek op ons kantoor in Amstelveen

Ga je ons helpen nieuwe collega's te vinden?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

In het selecteren van de juiste kandidaten. Heb je al een beetje ervaring, super fijn! Zo niet, dan leren we je dat graag en snel. Hiervoor moet je wel communicatief zijn en het leuk vinden om kandidaten te bellen en ze allerlei vragen te stellen. Jij bent ons visitekaartje en zorgt ervoor dat kandidaten ook enthousiast worden om bij één van onze mooie locaties aan de slag te gaan. En accuraat is ook fijn, want je plant ook afspraken in, wel zo handig als iedereen juist is geïnformeerd.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Nederlandssprekende collega en je bent rond de 16/ 20 uur per week beschikbaar, om de week werk je op zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur. Verder kan jij je beschikbare uren flexibel bij ons inplannen!

What are you
going to do?

Via diverse kanalen komen bij ons dagelijks veel kandidaten binnen die door Recruitment worden beoordeeld en gescreend en daarna door jou worden gebeld. In dit telefoongesprek stel je de kandidaat diverse vragen en beoordeel jij of de kandidaat aan de door ons gestelde wensen voldoet. Ben je positief en denk je dat de kandidaat geschikt is? Dan nodig je de kandidaat uit voor een persoonlijk gesprek op één van onze ruim 80 locaties. Je maakt hiervoor alles in orde. Je plant de kandidaat in, in de agenda van de locatie en verstuurd aan de kandidaat de uitnodiging. Je zorgt ervoor dat iedereen goed geïnformeerd is.

When can
I start?

Zo snel mogelijk! Als jij je sollicitatie opstuurt, nemen we snel contact met je op. Daarna kan het heel snel gaan. Want als we na het eerste gesprek vanuit beide kanten net zo enthousiast zijn, ontdekken we de rest van de reis graag samen en kun je wat ons betreft z.s.m. beginnen met je inwerktraject!

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema