Payroll specialist

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 28 - 40 uur
  • Contract Fulltime & Parttime

Payroll specialist

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 28 - 40 uur
  • Contract Fulltime & Parttime
The Golden
match
You are:

Een HBO werk- en denkniveau.

Affiniteit op het gebied van personeels- en salarisadministratie

Ervaring met salarisverwerkings pakket, we werken momenteel met RAET maar ervaring met dit pakket is geen must

Actuele en relevante ervaring (minimaal 3 jaar) in een vergelijkbare functie.

Communicatieve vaardigheden (jij bent de contactpersoon voor interne en externe communicatie omtrent salarisadministratie).

Kennis over de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Analytisch vermogen die verbetermogelijkheden signaleert en kan invoeren.

Zelfstandige werkwijze die prioriteiten kan stellen en niet bang is om in een enthousiast en gezellig team te werken.

You get:

Salaris is belangrijk. Dit geeft zekerheid en je wilt weten waar je mee start. Op basis van je ervaring zullen we je een mooi aanbod doen.

Een eigen laptop geeft jou daarbij veel vrijheid in jouw werk.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Daarom steken we veel energie en tijd in jou. Dat begint met een inwerkperiode en genieten we met elkaar van een verzorgde lunch

Een snel groeiende organisatie met waarbij persoonlijke ontwikkeling ook alle aandacht krijgt

Tenslotte kom je in een enthousiast en leuk team binnen de HR afdeling waarbij “samen doen” ons motto is.

Op vrijdag sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel

Zie jij jezelf als ons nieuwe boegbeeld?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

Jij bent dé professional die elke salarisrun keer op keer samen met je collega’s succesvol afrond. Jij draagt namelijk de verantwoording over het hele proces omtrent de salarisadministratie van +/- 3.000 medewerkers. De ene helft van de maand ben jij bezig met de salarisrun van de oproepers en de andere helft van de maand zorg jij voor onze vaste medewerkers. Je bent analytisch en signaleert verbetermogelijkheden. Je bent zelfstandig en je kan goed prioriteiten stellen.

What are you
going to do?

Binnen onze dynamische organisatie is er ruimte voor een payroll administrateur die blij wordt van een uitvoerende zelfstandige rol, vooral de eerste periode zal er gezien de complexiteit van zoveel verschillende werkmaatschappijen veel van je operationele drive worden gevraagd

Je werkt samen met je collega payroll specialist op het Shared Service Center en vormt met je andere 17 collega’s op HR een hecht team. In grote mate ben je zelf verantwoordelijk voor het verzamelen, verwerken en muteren van gegevens die nodig zijn voor de salarisbetaling. Uiteraard zijn thema’s als compliance/kwaliteit voor jou van essentieel belang in het uitvoeren van je werkzaamheden evenals vastlegging in. In deze zelfstandige functie leg je verantwoording af aan de Manager Shared Service Center.

Jij bent dé professional die elke salarisrun keer op keer samen met je collega succesvol afrond. Jij draagt namelijk de verantwoording over het hele proces omtrent de salarisadministratie van +/- 2.000 medewerkers. De ene helft van de maand ben jij bezig met de salarisrun van de oproepers en de andere helft van de maand zorg jij voor onze vaste medewerkers. Naast deze primaire taken kunnen wij jouw kennis en vaardigheden goed gebruiken bij het controleren van ingevoerde mutaties en ben jij in staat om de werkprocessen binnen de salarisadministratie te verbeteren als je de kans ziet! Daarnaast maak jij als payroll specialist rapportages t.b.v. de verloning op en adviseer jij de Shared Service Center manager op het gebied van arbeidsvoorwaarden en toepassing van de CAO. Als kers op de taart zijn wij momenteel het Shared Service Center verder aan het uitrollen. Hier steken wij graag alle slimme koppen bij elkaar om tot het beste resultaat te komen.

Kortom je maakt deel uit van een groeiend en dynamisch HR-team waarbij je direct rapporteert aan de Shared Service Manager.

When can
I start?

Zo snel mogelijk! Als jij je sollicitatie opstuurt, nemen we snel contact met je

op. Daarna kan het heel snel gaan. Want als we na het eerste gesprek vanuit beide

kanten net zo enthousiast zijn, ontdekken we de rest van de reis graag samen en kun je

wat ons betreft z.s.m. beginnen met je inwerktraject!

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Marijan Wedema