KEES eten & drinken Houten genomineerd voor Entree Award

19 september 2019

KEES eten & drinken in Houten is genomineerd voor de Entree Awards in de categorie Best Restyling 2019. Hospitality professionals reiken in november prijzen uit in verschillende categorieën aan horeca die in het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled.

Nominatie Entree Awards Best Restyle 2019

KEES eten & drinken in Houten is genomineerd voor de Entree Awards in de categorie Best Restyling 2019. Hospitality professionals reiken in november prijzen uit in verschillende categorieën aan horeca die in het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled.  

Binnen bij KEES eten & drinken in Houten

In een monumentale boerderij, tussen het groen, vond je tot vorig jaar De Colonie. Maar in november 2018 opende KEES eten & drinken er een tweede vestiging, met een interieur ontworpen door Leban. Zij  hebben ervoor gekozen de hooizolder te openen, waardoor metershoge plafonds met prachtige balken zichtbaar werden en de ruimte imposant oogt. Daarnaast vind je een grote, lichte serre vol planten met een bijzondere tegelvloer en zijn er drie vergaderruimtes (De Opkamer, de Spiegelkamer en Café het Regthuys). De sfeer bij KEES is gemoedelijk – zelfs met de ruime opzet is het all-day restaurant knus. Debuut en Leban kozen voor een stijl die modern klassiek moeiteloos laat overgaan in helemaal van nu met zelfspot – in het interieur is nog steeds terug te zien dat je in een oude boerderij bent. Naast de balken, kun je boven de bar een behouden glas-in-lood raam terugvinden en zijn de vloerplanken gemaakt van hout uit de vroegere veranda. Door al deze details zichtbaar te maken, wordt het gebouw in al zijn glorie gevierd. Waar De Colonie klassiek in de letterlijke zin van het woord was met huiselijke decoraties en “familiestukken”, is bij KEES vooral gebruik gemaakt van frisse, natuurlijke tinten en materialen, met een knipoog naar het verleden – alles behalve saai. Het is een plek waar je met de hele familie bij elkaar komt. Voor kinderen is een knusse hoek ingericht om te spelen en er is meer dan genoeg ruimte om met je vrienden aan tafel te schuiven.  Er is plek voor 220 gasten, met nog eens 150 plaatsen op het terras. Bij KEES kom je thuis, maar kijk je tegelijkertijd je ogen uit. 

KEES is mondiaal maar houdt vast aan zijn lokale roots. De koks van KEES werken met een Josper grill maar serveren ook graag een kipspies en gehaktbal. KEES eten & drinken is spannend, gemoedelijk en vertrouwd. KEES eten & drinken is dé ontmoetingsplek voor een goed gesprek, hapje en drankje.

Debuut

Debuut is de horeca organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland. Elk bezoek zorgt voor een unieke ervaring. Iedere keer weer. Veel van deze concepten zijn ware begrippen, denk aan Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO, Beers and Barrels, Mama Kelly en Belgian Beer Café Olivier. Ons doel? Toonaangevend zijn in gastvrijheid door in steden veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.

  • Deel: