Leerlingen bij Vacaturesindehoreca.nl

Als jij wilt gaan leren via een BBL of BOL traject dan zit je hier goed. Wij hebben namelijk alle mogelijkheden om jou dingen te leren. En wij leren weer van jou. Top combi!  Maar waarom dan juist bij één van de erkende leerbedrijven van Debuut? Omdat wij vinden dat je nooit uitgeleerd bent. In welke functie, op welke leeftijd dan ook. In het geval van stages en leerplekken is dit natuurlijk helemaal het geval. Debuut is een horecaonderneming met 32 locaties. Wij willen dé plek zijn waar mensen verrast worden, terug komen en ook nog eens positief over ons verder vertellen. Wij werken met ongeveer 1300 mensen aan dit doel!

Wij organiseren voor alle leerlingen en leermeesters van onze bedrijven interessante meetings. Van een workshop ‘wild plukken’ tot het bezoeken van een grote leverancier die ons de logistieke kant van hun bedrijf laat zien.

“Je leert elke dag nieuwe mensen kennen“

Het allerleukste aan werken bij Waag vind ik het groepsgevoel en dat ik echt mezelf kan zijn. Mijn doel voor dit jaar is om meer te leren over de bedrijfsorganisatie en hoe alles in elkaar zit en waarom. Waar ik ben over vijf jaar? Dan heb ik mijn niveau 3 en 4 diploma gehaald en een vinoloog opleiding gedaan. Ik werk dan in een restaurant als leidinggevende en sommelier.

Alysa, 19 jaar, Waag Leiden
Zelfstandig werkend gastvrouw niv. 3, ROC Leiden
Lees Alysa haar volledige ervaring

Vind hier de vacatures die bij jou passen

  • Wat is jouw vooropleiding?

“Medewerkers aan het woord“

- Bob Garstman,

Assistent bedrijfsleider Waag

"Ik word blij van de omgeving waarin ik werk. Ik krijg er energie van!"

Bob Garstman

BBL en BOL trajecten

Er zijn natuurlijk verschillende opleidingstrajecten en wij ondersteunen BOL en BBL trajecten. Misschien ken je de verschillen wel maar heel kort samengevat kan je hier meer lezen!

Lees hier meer!

Weetjes

  • We hebben meer dan 50 locaties
  • De burger is ons meest verkochte gerecht; we serveren er meer dan 70.000 per jaar!
  • Wist je dat het ook mogelijk is om op uitwisseling te gaan bij één van onze andere bedrijven? Zo leer je nog meer verschillende bedrijven kennen!

Jij & Vacaturesindehoreca

Wie zoeken wij? Gelukkig zoeken wij niet één type mens en bestaat onze club met medewerkers uit vele diverse types. Maar…. we hebben wel allemaal een paar dingen gemeen: we houden van hard werken, vinden het meer dan leuk om er voor onze gasten altijd een feestje van te maken en we werken graag in een team. Dit zijn dan ook drie dingen die jij zeker in jezelf moet herkennen. Over de rest van je talenten willen we graag met je verder praten of de match er zou kunnen zijn. En het allermooiste zou zijn dat jij, nadat je een leertraject bij ons hebt gevolgd, nog een paar talenten bij jezelf hebt ontdekt!

Bekijk vacatures