Leerlingendag Debuut succes

28 mei 2019

Afgelopen leerlingendag waren de leerlingen en leermeesters van Debuut te gast bij Verstegen Specerijen. Het was een leerzame middag waarin 46 leerlingen en leermeesters deel hebben genomen.

Afgelopen leerlingendag waren de leerlingen en leermeesters van Debuut te gast bij Verstegen Specerijen. De dag is afgesloten met een cocktail battle bij Popocatepetl The Mexican in Rotterdam. In totaal waren 46 leerlingen en leermeesters.

Leerlingen bij Debuut

Als jij wilt gaan leren via een BBL of BOL traject dan zit je bij Debuut goed. Wij hebben namelijk alle mogelijkheden om jou dingen te leren. En wij leren weer van jou. Top combi!  Maar waarom dan juist bij één van de erkende leerbedrijven van Debuut? Omdat wij vinden dat je nooit uitgeleerd bent. In welke functie, op welke leeftijd dan ook. In het geval van stages en leerplekken is dit natuurlijk helemaal het geval. Debuut is een horecaonderneming met 35 locaties. Wij willen dé plek zijn waar mensen verrast worden, terug komen en ook nog eens positief over ons verder vertellen. Wij werken met ongeveer 1300 mensen aan dit doel!

Wij organiseren voor alle leerlingen en leermeesters van onze bedrijven interessante meetings. Van een workshop ‘wild plukken’ tot het bezoeken van een grote leverancier die ons de logistieke kant van hun bedrijf laat zien.

Klik hier voor meer informatie

Impressie leerlingendag mei 2019

  • Deel: