Leerlingendag succes!!

11 december 2018

Afgelopen dinsdag 27 november werd inmiddels al weer de derde Debuut leerlingen dag gehouden. Een super tof evenement

Afgelopen dinsdag 27 november werd inmiddels al weer de derde Debuut leerlingen dag gehouden. Een super tof evenement wat Debuut samen met onze leverancier Driessenfood 2 keer per jaar in elkaar zet. En dat doen we niet voor niets is gebleken!  Wat een geweldige opkomst, ruim 50 medewerkers hebben meegedaan aan een dag vol informatie, interactie, spanning en natuurlijk kennis delen. Super om iedereen zo enthousiast, geïnteresseerd en aandachtig bezig te zien de hele dag!

Deze keer stond de dag onder andere in het teken van de Lekkerste Wedstrijden, waaraan we met maar liefst 8 inzendingen aan mee gaan doen. Er werd vol gestreden voor een podium plek, de spanning zat er goed op en iedereen was goed voorbereid.

Top drie gerechten

De gerechten werden gedurende ochtend beoordeeld door een professionele jury onder leiding van Ruud van Rietschoten. De gerechten lagen allemaal dicht bij elkaar, en de uiteindelijke nummer 1, 2 en 3 zijn geworden:

  1. Tajquir Bicker, met het broodje : Carribean Kees
  2. Damian van Dijk en Fayme Ahmed , met de : Croque Snicker
  3. Annelien van den Brink, met de: Mexican Dog

Buiten deze toppers gaan plaats 4 t/m 7 ook naar de wedstrijd op de Horecava 2019! Buiten de wedstrijd om werd er ook een Debuut kennis quiz gespeeld, waar vaktechnische vragen en weetjes over de Debuut bedrijven en collega’s aan bob kwamen.

“Wilde”middag

Het ochtend programma is afgesloten met een lekkere lunch op de Landgoederij in Bunnik, waar Driessenfood o.a. heeft gezorgd voor een vers portie frites, broodjes rookworst,  en erwtensoep. Na de lunch begon deel 2 van de dag. Eën groep ging onder leiding van Michiel Heinz wat dieper in op wild, de jacht, de natuur en de hulp van de jachthond, fantastisch om te zien hoeveel plezier zijn hond heeft in het vinden van zijn prooi. De andere groep kreeg een stap voor stap uitgelegd hoe je paling moet roken en wat de verschillen zijn  met bijvoorbeeld paling roken en het roken van eendenborst. Het geheel is afgesloten met een gezellige borrel.

Wij proberen deze dag iedere keer weer te overtreffen, informatief en educatief te houden, dus als er ideeën zijn voor een volgende editie horen we die graag! Bijgevoegd een korte foto reportage met indrukken van deze fantastische dag. Iedereen ontzettend bedankt voor de energie, interesse en fun die jullie meebrachten!

      

  • Deel: