KEES heeft het lekkerste broodje van NL

8 januari 2019

Michelle van Bodegom van KEES eten & drinken wint op de Horecava RAI Amsterdam 2019 de eerste prijs tijdens de Lekkerste Wedstrijden met het lekkerste broodje van NL. Echt een mega-prestatie.

Michelle troefde iedereen af met haar broodje “Caribbean KEES”. 
Dit overheerlijke winnende broodje kun vanaf vrijdag 11 januari komen proeven bij KEES eten & drinken in Poortugaal. En beoordeel zelf of Michelle met recht de winnares is.

Lekkerste broodje

“Carribean KEES”

De vakjury van de Lekkerste Wedstrijden prees het winnende lunchgerecht met name voor de combinatie van sukadelappen en Surinaamse slof, die ‘zeer bijzonder creatief en verrassend is en overdonderend van smaak’, aldus de jury over de winnaar van het Lekkerste Lunchgerecht. Ook de presentatie was volgens de proefmeesters een lust voor het oog.

2e prijs voor lekkerste Hamburger menu

Rida Labi, zelfstandig werkend kok van restaurant WAAG in Leiden heeft de 2e prijs gewonnen tijdens Lekkerste Wedstrijden met het lekkerste Hamburger menu van NL. Het menu bestaat uit: Arabica kip, burger met ras el hanout, pittige tomatensalade en frites van polenta Een hele mooie en lekkere prestatie.

Lekkerste hot dog

En als klap op de vuurpijl heeft Annelien van Popocatepetl Nijmegen de sponsor prijs gewonnen voor de lekkerste hot dog! Dit is de Mexican chili dog met avocado crème, koriander en chipotle popcorn

  • Deel: