Parel van het Jaar: Brittany van der Does

27 september 2015

café

Brittany van der Does van Hometown in Den Haag is uitgeroepen tot Parel van het Jaar in de Misset Koffie Top 100. Met huiselijke initiatieven als zelfgemaakt ijsthee en spelletjesavonden die zij allemaal heeft uitgedacht, maakt zij van Hometown een echte huiskamer.

Debuut Parel van het Jaar Hometown

Regiomanager Edwin Spruijt van Debuut, eigenaar van Hometown, hield bij zijn nomintatie een warm pleidooi voor ‘zijn’ Parel. ‘Onze Brittany (26) heeft een geweldig gevoel voor warmte en gezelligheid’, zegt Spruijt. ‘Ze kan de gasten van Hometown echt het gevoel geven in een klein huiskamertje te zitten.’

Ze werkt sinds maart dirt jaar bij Hometown en heeft in relatief korte tijd veel mooie opgezet. Singer songwriters met hun gitaar op een kruk op de zondag, spelletjesavonden met Mens erger je Niet en Ganzenbord.

Ook het aanbod bij Hometown heeft ze eigenhandig aangevuld met huisgemaakte ijsthee en glutenvrije taartjes. ‘Kleine dingen die dat huiskamergevoel versterken.’

Parel van het Jaar

De Parel van het Jaar is geen prijs voor de ondernemer, maar voor die medewerker die het verschil weet te maken. Alle bedrijven die naar de uitreiking van de Koffie Top 100 kwamen, mochten bij aanmelden een medewerker nomineren voor de titel.

De beste, meest ontroerende of enthousiaste nominatie is door de redactie geselecteerd. Dit jaar werd de titel voor de tweede keer uitgereikt. Vorig jaar was Trisha van der Plank van Doppio Espresso Arnhem de eerste Parel van het Jaar.

  • Deel: