Financial Accountant

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Financial Accountant

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 36 - 40 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een HBO’er , bij voorkeur met een opleiding richting bedrijfsadministratie of accountancy.

Een ervaren Financial Accountant / Controller met zo’n 3 tot 5 jaar ervaring op een administratieve afdeling, een allround functie is een pré

Je krijgt:

Een werkomgeving waar geen dag hetzelfde is, kortom dynamisch.

Een fijne werksfeer met leuke, gemotiveerde collega’s.

Een bedrijf waar je kan groeien.

Elke dag een verzorgde lunch.

Een goed pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en een reiskostenregeling.

Salaris afhankelijk van achtergrond en ervaring.

Zie jij jezelf als ons nieuwe boegbeeld?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Je bent gewend om een vraagbaak te zijn op financieel gebied, zowel voor interne als externe vragen. Je vindt het leuk om samen te werken en om jouw team te coachen. Je kent je verantwoordelijkheden en bent proactief. Je werkt graag zelfstandig en bent nauwkeurig in je werk. Verder heb je innovatieve ideeën en kan goed anticiperen op veranderingen.

Wat ga jij
doen?

Jij zorgt er met het team voor dat de gehele financiële administratie van ruim 75 restaurant wordt verwerkt. Hierbij stuur je functioneel de medewerkers finance aan, motiveer je het team en werk je zelf mee in de dagelijkse werkzaamheden. Je stelt betaalbatches op en/of controleert deze.

Je verricht voorbereidende werkzaamheden voor de maandrapportage en stelt de Btw-aangiftes (elk kwartaal) en de (half)jaarcijfers op en levert balansdossiers aan de accountant.

Daarnaast help je mee aan het verbeteren van de effectiviteit en efficiency van het werk op de afdeling door mee te denken en met voorstellen te komen. Je vormt daarmee een ondersteuning aan de Financieel Manager. Uiteraard krijg je ook de ruimte om deze veranderingen door te voeren.

Je rapporteert aan de Financieel Manager.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Zo snel mogelijk! Als jij je sollicitatie opstuurt, nemen we snel contact met je op. Daarna kan het heel snel gaan. Want als we na het eerste gesprek vanuit beide kanten net zo enthousiast zijn, ontdekken we de rest van de reis graag samen en kun je wat ons betreft z.s.m. beginnen met je inwerktraject!

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema