Marketing Manager

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Marketing Manager

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een ervaren manager, die procesmatig sterk is en graag werkt in een veranderende omgeving.

Ervaren en hebt minimaal 5 jaar relevante management ervaring in een soortgelijke rol bij voorkeur in een bedrijf met meerdere concepten.

Commercieel, analytisch en resultaatgericht.

Je krijgt:

Een goed salaris, € 4.500,- tot max € 5.700,- per maand. Op basis van je ervaring zullen we je een mooi aanbod doen.

Een afwisselende baan bij een ambitieuze organisatie.

Veel ruimte voor jouw inbreng en groei.

Weet jij onze formules op een goede, zichtbare en positief onderscheidende wijze in de markt te zetten?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Je voelt je thuis in een nuchtere wereld waar met passie gewerkt wordt en waar nog veel ruimte is om te bouwen. Je bent een zelfstarter, pragmatisch en relatiegericht en weet zaken voor elkaar te krijgen, de stakeholders te inspireren en verder te helpen. Je bent een stevige sparringpartner en kent een goede balans van het vertalen van de strategie naar de praktijk. Een cultural fit is belangrijk voor deze rol en je hebt natuurlijk affiniteit met horeca. Je kan relativeren, maar beschikt ook over doorzettingsvermogen en je hebt geduld als dat nodig is.

Je bent pragmatisch, iemand die niet alleen de strategie kan vertalen naar plannen, maar deze ook uitvoert.

Belangrijke topics zijn: welke doelgroepen kunnen we via welke kanalen het beste bereiken, budgetverdeling over de verschillenden kanalen en hoe scoren de verschillende kanalen. Je bent innovatief en bekend met A/B-testen, je weet snel kleine experimenten op te zetten en alleen de succesvolle op te schalen. Ook kan de Marketing Manager goed denken vanuit de verschillende merken.

Je hebt een brede, maar bij voorkeur ook diepe expertise op het gebied van on- en offline marketing, uitingen van communicatie en kwaliteit van het bereiken van de doelgroep met de juiste boodschap. Verder heb je een ondernemende en daadkrachtige persoonlijkheid, die oplossingsgericht is en continu kijkt naar kansen en innovaties. Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Marketing of Commerciële Economie.

#LI-RCE

Wat ga jij
doen?

Je bent verantwoordelijk voor de doorvertaling van de marketingstrategie naar concrete plannen en doelstellingen. Samen met je team zorg je voor de uitrol van de marketingplannen van de diverse concepten binnen het portfolio van RCE.

De marketing strategie is gericht op de volgende pijlers:

• Sterke merken die op grote schaal en (internationaal) bekend zijn

• Insights over onze gasten en kunnen sturen op gasttevredenheid en retentie

• Effectieve on- en offline marketing en media kalender om (omzet)doelstellingen te kunnen behalen

• (Nieuwe) Medewerkers en partners die graag bij, met en voor ons willen werken

De Marketing Manager integreert de verschillende on- en offline kanalen en zorgt ervoor dat het team cross-functioneel met elkaar samenwerkt waarbij de focus ligt op meer conversie en het laden van de merkproposities via alle touch-points. Dit is een mooie en uitdagende rol voor een manager die alle elementen bij elkaar brengt in een omni-channel strategie die naadloos aansluit op de behoeften van de gast.

Het marketing team bestaat uit vijf medewerkers, inclusief jijzelf. Als manager van het team rapporteer je aan de Directeur Marketing. Je werkt in deze rol intensief samen met de Manager Communicatie en de Manager Guest Care.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Snel! Na je sollicitatie hoor je snel van ons, na een goede en vlotte procedure kan je wat ons betreft snel starten.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema