Projectmanager Chef-Kok

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 38 - 38 uur
  • Contract Fulltime
Projectmanager Chef-Kok
  • Location RCE Kantoor
  • Hours 38 - 38 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een coach en manager

Teamspeler en trainer on the job

Een ervaren chef-kok

Je krijgt:

Een salaris tussen € 3.200, – en € 4.200, –

Direct een vast contract

Diverse doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Restaurantmanager

Ben jij goed in het opstarten van een nieuwe locatie?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

In het opstarten van onze nieuwe locaties. Je weet waar onze verschillende concepten (bijvoorbeeld Loetje, Happy Italy & STAN) voor staan en je zorgt er met je nieuw te vormen keukenteam iedere dag voor dat onze gasten met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit doe je geen concessies. Je bent een ervaren chef-kok die toe is aan een volgende stap. Naast dat je een uitstekende chef-kok bent, vind je het leuk om nieuwe keukenteams op te leiden en te coachen.

Wat ga jij
doen?

Als Projectmanager ben je onderdeel van ons BOP-team (Bouw, Opleidingen en Processen), dit team zorgt ervoor dat het management, de keuken- en de bedieningsmedewerkers in alle nieuwe vestigingen worden getraind en opgeleid totdat ze zelfstandig kunnen werken. Voor de opening en in de eerste 6 weken na de opening zorg jij ervoor het nieuwe keukenteam volledig is ingewerkt en zelfstandig kan werken. Voor en na de opening is het BOP team aanwezig om van de nieuwe locatie een succes te maken. Je bent ‘boventallig’ maar werkt operationeel wel mee om je team on the job te coachen.

Daarnaast helpen we ook bestaande vestigingen als zij tijdelijk kennis of vervangend management nodig hebben. Zit een project erop of ben je klaar met de opening van een nieuwe locatie, dan word je ingezet op een nieuw project.

Je werkveld is heel Nederland, daarom is het belangrijk dat je centraal woont, omdat wij diverse locaties hebben, verspreid over heel Nederland.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema