Projectmanager Horeca

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 38 - 38 uur
  • Contract Fulltime
Projectmanager Horeca
  • Location RCE Kantoor
  • Hours 38 - 38 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een coach en manager

Teamspeler en trainer on the job

Enthousiast en sociaal

Je krijgt:

Een salaris tussen € 3.200, – en € 4.200, –

Direct een vast contract

Diverse doorgroeimogelijkheden bij de grootste horeca-organisatie van Nederland

Ga jij onze nieuwe locaties opstarten?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

In het opstarten van onze nieuwe locaties. Je weet waar onze verschillende concepten (bijvoorbeeld Loetje, Happy Italy & STAN) voor staan en je zorgt er met je nieuw te vormen team iedere dag voor dat onze gasten met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies. Je bent een ervaren horeca manager die toe is aan een volgende stap. Naast dat je een uitstekend manager bent, vind je het leuk om nieuwe managers en medewerkers op te leiden en te coachen.

Wat ga jij
doen?

Als Projectmanager ben je onderdeel van ons BOP-team (Bouw, Opleidingen en Processen), dit team zorgt ervoor dat het management, de keuken- en de bedieningsmedewerkers in alle nieuwe vestigingen worden getraind en opgeleid totdat ze zelfstandig kunnen werken. In de eerste 6 weken na de opening bewaak en borg je alle aspecten van het concept en zorg je ervoor dat de gasten overal van dezelfde ervaring kunnen genieten. Voor en na de opening is het BOP team aanwezig om van de nieuwe locatie een succes te maken. Je bent ‘boventallig’ maar werkt operationeel wel mee om je team on the job te coachen.

Daarnaast helpen we ook bestaande vestigingen als zij tijdelijk kennis of een vervangende manager nodig hebben. Zit een project erop of ben je klaar met de opening van een nieuwe locatie, dan word je ingezet op een nieuw project.

Je werkveld is heel Nederland, het daarom belangrijk dat je centraal woont, omdat wij diverse locaties hebben, verspreid over heel Nederland.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema