Stage Inkoop

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Stage

Stage Inkoop

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 32 - 40 uur
  • Contract Stage
De gouden
match
Je bent:

Een HBO student en op zoek naar een gave stageplek

Goed in plannen en coördineren

Extravert, je kan goed schakelen en leert snel

Je krijgt:

Een mooie stagevergoeding

Een toffe stageplek bij de grootste horeca-organisatie van Nederland

Een plek in een gezellig team waarin we nauw met elkaar samenwerken

Een leuke werkplek, en iedere dag een heerlijke lunch

Zoek jij een leerzame en veelzijdige Inkoop stage?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Als Stagiaire Inkoop heb je een actieve en veelzijdige rol binnen de inkoopafdeling. Jij biedt optimale service en coördinerende ondersteuning bij het totale inkoopproces. Je bent dagelijks bezig met het ondersteunen van de operationele inkoop van producten en diensten bij onze leveranciers. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat onze vestigingen zorgeloos kunnen draaien, je bent daarmee een essentieel onderdeel van de bedrijfsresultaten.

Wat ga jij
doen?

Restaurant Company Europe is als snel groeiende horecaorganisatie altijd in beweging. Ter ondersteuning van alle collega’s van Inkoop ga je volledig meewerken op onze afdeling. Heb jij al een bepaald beeld van wat je wilt leren of een duidelijk leerdoel, we horen het graag en staan daarvoor open. Wij kunnen je concreet in ieder geval dit aanbieden;

Naast de administratieve ondersteuning van de inkoper, hou jij je bezig met het bestellen van producten en bewaak jij de juiste inkoopprocessen en communicatiestromen. Je verzorgt de maand- en jaarafsluiting en levert de maandelijkse rapportages aan. Je zorgt voor een strakke controle op facturen en de juiste marges. In deze veelzijdige meewerk stage ben jij niet alleen de interne contactpersoon voor vragen vanuit onze locaties maar onderhoud je ook het contact met bijvoorbeeld leveranciers waarmee je de afspraken bewaakt en de leveranciersperformance registreert. Als spin in het web zorg jij er daarnaast voor dat de bestelportals en het contractmanagementsysteem altijd up to date zijn.

Wij denken dat dit een mooie stage kan zijn als je een van de volgende studies doet; HBO Facility Management, HBO Small Business & Retail Management, HBO Vrijetijdsmanagement of Hogere Hotelschool.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Het liefst zo snel mogelijk, wanneer jij beschikbaar bent.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema