Wervingsvideo

Werken in de horeca?

Wil jij werken in de horeca? Dan zoeken wij jou! Bij Debuut zijn we op zoek naar horecatalenten met passie voor hun vak en een dienstverlenende instelling. Als je kiest voor DEBUUT, kies je voor een uitdagende baan. Er zijn diverse mogelijkheden. Van parttime tot fulltime. Van leerling tot leidinggevende. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je droombaan te vinden.

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Kijk daarom snel onze video, om te zien hoe het is om bij Debuut te werken!

Debuut horecabeheer & ontwikkeling

Veel van de horecabedrijven van Debuut zijn ware begrippen. Denk aan Popocatepetl, De Vooruitgang, Breakaway en Belgian Beer Café Olivier.

In 2014 heeft Debuut twee nieuwe concepten toegevoegd aan haar portfolio, STAN&CO Utrecht en Hometown Coffee & More. Vervolgens zijn in 2015  Waag Leiden en STAN&CO Arnhem erbij gekomen. Tot slot hebben wij in 2016 KEES eten & drinken in Poortugaal en Popocatepetl The Mexican geopend. Voor 2017 hebben wij ook weer mooie en ambitieuze plannen!

In al onze formules staat de gast centraal. We bieden gasten goede service en kwaliteit in. Dit doen we in een sfeervolle omgeving, waar jij deel van uit maakt. Wij willen de verwachtingen van de gast overtreffen. Daarom vind je in alle bedrijven professionaliteit, gastgerichtheid én een goede werksfeer terug.

Ons doel: een meer dan tevreden gast die graag terugkomt en anderen positief over ons vertelt.

Heb jij het talent? Dan hebben wij de horeca! Bekijk snel onze vacatures:

Vacatures