Head Chef

  • Location Nieuw: Loetje Maastricht
  • Hours 40 - 40 uur
  • Contract Fulltime

Head Chef

  • Location Nieuw: Loetje Maastricht
  • Hours 40 - 40 uur
  • Contract Fulltime
The Golden
match
You are:

Een ervaren Chef-Kok

Een echte manager, je hebt ervaring in het aansturen van een grote keukenbrigade

Een teamspeler, je werkt graag samen en bent goed in het coachen van een team

You get:

Een salaris tussen € 2.900,- en € 3.900,- exclusief fooi

Direct een vast contract

Een goede werk/ privébalans, bijvoorbeeld 4 dagen werken of bij 5 dagen om het weekend vrij

Volop groeikansen binnen RCE, de grootste horeca-organisatie van Nederland

Maak jij voor ons de lekkerste gerechten?

Wat ga jij
verdienen?

Where are
you good at?

Jij bent een ervaren Chef-Kok en je kan goed een grote keukenbrigade aansturen en coachen. Je werkt samen met ervaren souschefs en zelfstandig werkende koks, maar je vindt het ook leuk om onervaren collega’s dit mooie vak te leren. Je motiveert, coacht en zorgt voor een prettige werksfeer. Onze restaurants zijn druk, we ontvangen veel gasten, jij weet hoe belangrijk het is dat je samenwerkt en iedereen in de keuken op elkaar is ingespeeld. Je houdt er toezicht op dat alle gerechten bereid worden volgens de vastgestelde kwaliteitsnormen, werkwijze en recepturen.

What are you
going to do?

Bij Loetje ben je als Chef-Kok (keukenmanager) verantwoordelijk voor het managen van je keukenbrigade en je houdt overzicht in de keuken. Jij kan als ervaren Chef-Kok vooruit kijken en plannen. Je bent, samen met de locatiemanager verantwoordelijk voor de keuken en het restaurant, de personeelsplanning en het aannemen en opleiden van je nieuwe collega’s. Je stuurt een team van 8 tot 10 keuken-collega’s aan. In onze keuken zorg je voor de juiste mise en place en dat onze gerechten volgens onze vaste receptuur gemaakt worden en dat deze, mooi gepresenteerd, uitgeserveerd worden. Daarnaast controleer je regelmatig de kwaliteit van onze producten op houdbaarheid en versheid. Samen met de andere collega’s van de keukenbrigade zorg je voor een schone en frisse keuken en weet je de richtlijnen van HACCP toe te passen.

Bij Loetje kies je voor zekerheid en een goede privé-werkbalans. Bij ons werk je, volgens het rooster, 8 tot 9 uur per dag en 4 dagen per week is ook mogelijk. Bovendien heb je volop doorgroeimogelijkheden. Je weet 3 weken van tevoren je rooster, waarin jij van te voren kan aangeven wanneer je niet wil of kan werken. Natuurlijk zijn wij vooral een avond- en weekendzaak, dus dan moet je ook beschikbaar zijn.

Dit doe je natuurlijk niet alleen maar samen met jouw keukenteam dat bestaat uit Sous-Chefs, Koks en (Spoel)keuken Medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de regels en richtlijnen op het gebied van hygiëne (HACCP).

Als Chef-Kok ben je onderdeel van het managementteam in onze locatie.

When can
I start?

Wat ons betreft snel, na een vlotte procedure kan je meteen aan de slag.

Application process

2
We will contact you
within 24 hours
3
The conversation
4
Your first working day
Ask a question directly
Eric Simmerman -
Eric Simmerman