Assistent Horecamanager

  • Location Popocatepetl Rotterdam
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime

Assistent Horecamanager

  • Location Popocatepetl Rotterdam
  • Hours 32 - 38 uur
  • Contract Fulltime
De gouden
match
Je bent:

Een ervaren horeca manager en coach

Een teamspeler

Enthousiast en sociaal

Je krijgt:

Direct een vast contract

Een goede werk- privébalans

Doorgroeimogelijkheden binnen een jaar naar Horecamanager

Direct een vast contract!

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

In het samen met je Horecamanager managen van het restaurant én de medewerkers. Je weet waar Loetje voor staat en je zorgt er met het team iedere dag voor dat gasten met een goed gevoel de deur uitlopen. Je bent proactief, overtuigend en toegankelijk. Aan kwaliteit en gastvrijheid doe je geen concessies.

Wat ga jij
doen?

Als Assistent Horecamanager weet jij precies hoe je de gasten en medewerkers gelukkig maakt. Want als zij dat zijn, dan ben jij dat ook. Dat doe je met veel inzet en enthousiasme. Je deelt je liefde voor de horeca met iedereen.

Samen met de Horecamanager stuur je de teams in de keuken en bediening aan. Je houdt het overzicht en zorgt voor de juiste gastbeleving, zodra onze gasten over de drempel stappen. Dankzij jouw positieve manier van coachen zetten de medewerkers zich maximaal in om de beste kwaliteit en service te leveren.

Natuurlijk moeten er ook operationele zaken geregeld worden. Je waakt samen met de Horecamanager over het personeelsbeleid, de administratie en budgetten. Verder hou je goed zicht op het behalen van de doelstellingen van het restaurant. Ook ben je altijd op zoek naar hoe het nog beter kan. Je werkt nauw samen met de Horecamanager en de Chef-Kok in het managementteam van de locatie.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Als het aan ons ligt, zo snel mogelijk. Na een vlotte procedure kan je direct beginnen.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema