Medewerker Receptie

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 24 - 40 uur
  • Contract Fulltime & Parttime

Medewerker Receptie

  • Location RCE Kantoor
  • Hours 24 - 40 uur
  • Contract Fulltime & Parttime
De gouden
match
Je bent:

Communicatief vaardig, je vindt het leuk om maatwerk te leveren en onze gasten vriendelijk te woord te staan en te helpen

Oplossingsgericht en je denkt in alternatieven

32 tot 40 uur beschikbaar, of parttime tussen 16 & 24 uur

Je krijgt:

Meteen een vast contract Bruto maandsalaris tussen € 2.500,- en € 2.850,-

Een zelfstandige functie in een leuk team, een gezellig kantoor en elke dag een heerlijke lunch

Doorgroeimogelijkheden bij de grootste Horeca-organisatie van Nederland

Word jij het visitekaartje van ons kantoor?

Wat ga jij
verdienen?

Waar ben
jij goed in?

Je hebt al ervaring in een soortgelijke functie als (telefonist) receptionist. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engels taal uitstekend. Je bent vaardig met computersystemen en hebt ervaring met MS Office. Je werkt zelfstandig maar zoekt ook vaak de samenwerking op met ons Guest Support team. Je hebt een open uitstraling, je bent representatief en een klantgerichte houding. Je werkdagen zijn tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Deze functie is in te vullen door 2 parttime collega’s, maar ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar, dan kan dit ook.

Wat ga jij
doen?

Als Medewerker Receptie ben jij hét visitekaartje van onze Restaurant Company Europe. Restaurant Company Europe (RCE) is een restaurantgroep met prachtige horecaconcepten zoals Loetje, Stan&Co, Beers & Barrels, Happy Italy en met mooie toekomstplannen in het vooruitzicht. Met meer dan 75 locaties en bijna 3.000 medewerkers zijn wij de grootste restaurantgroep van Nederland.

Je bent als gastheer/ gastvrouw het eerste gezicht van onze gasten aan onze receptie. Door jouw gastvrije manier van werken, voelen gasten zich welkom. Daarnaast ondersteun je ook onze Guest Support collega’s bij het verwerken van reserveringen. In deze functie als receptionist hoef je geen binnenkomende telefoontjes te beantwoorden. Je bent verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van onze bezoekers en het verwerken van inkomende mails.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Als je de Duitse taal beheerst is dat heel fijn. Jouw werktijden zijn tussen 9.00 uur en 17.00 uur Je vindt het leuk om te communiceren en hebt een open, sociale en gastvrije houding naar onze bezoekers en gasten.

Verder behandel je binnenkomende vragen per email en overleg je telefonische met je collega’s op de locaties of de verschillende afdelingen op ons kantoor. Dit doe je in samenwerking met je andere collega’s in ons Guest Support team.

Wanneer
kan ik
beginnen?

Als het aan ons ligt, zo spoedig mogelijk. Na een snelle procedure kan je snel aan de slag.

Sollicitatieprocedure

2
Wij nemen binnen
24u contact op
3
Het gesprek
4
Jouw eerste werkdag
Stel direct een vraag
Marijan Wedema